Referencer

ReferencerEt udpluk af Dokumentfokus’ kunder:


Virksomheder og offentlige institutioner:

DPU, Aarhus Universitet

Falck

Forlaget Forfatterskabet.dk
Forlaget Munksgaard

Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet

Institut for Socialt Arbejde, Professionshøjskolen Metropol

Karrierehuset

Kræftens Bekæmpelse

Nelson Garden A/S

Styrelsen for Forskning og Innovation

Öresunds Översättningsbyrå


Ph.d.-, bachelor- og specialestuderende fra:

Aarhus Universitet

CBS

DTU

Københavns Universitet

Professionshøjskolen Metropol

Professionshøjskolen UCC

Syddansk Musikkonservatorium

Syddansk Universitet

Sydvestjysk Sygehus


 

"Gitte Wulff fra Dokumentfokus har siden januar 2015 løbende assisteret mig med korrekturlæsning af danske oversættelser i vores translatørfirma. Selv om det ofte handler om komplekse og udfordrende tekster, fra jura og teknik til avancerede fagtekster og stilistisk krævende markedsføringstekster, har Gitte vist en fantastisk forståelse for sproget, og hun leverer altid topprofessionelle løsninger. Hun er effektiv, systematisk og grundig ud i mindste detalje, og jeg har stor respekt og tillid til hende. Gitte leverer varen!"

Poul Hansen, statsautoriseret translatør

Öresunds Översättningsbyrå


"Vi har brugt Dokumentfokus til at læse korrektur på vores nye hjemmeside. På trods af planlægning var vi i sidste øjeblik, da vi henvendte os.

Opgaven blev forstået og leveret på under to arbejdsdage. Ingen problemer, ingen dikkedarer og til en meget konkurrencedygtig pris. Vi kan på det varmeste anbefale Dokumentfokus."

Linda John, Karrierehuset


"Jeg valgte at bruge Dokumentfokus til min bacheloropgave, og det er jeg ovenud lykkelig for, at jeg gjorde. Jeg sad som alle andre gør med min opgave og vidste, at der altid er fejl, som man ikke selv opdager. Jeg var sent ude, som i virkelig sent ude! Men jeg fik alligevel en aftale med Dokumentfokus, som nåede at rette min opgave.

Du tænker måske, at du kan få en ven, veninde eller et familiemedlem til at læse din opgave. Men den professionalisme og det stykke arbejde, Dokumentfokus leverer, er fantastisk, og det ville jeg ikke have undværet til min opgave. Jeg er ikke i tvivl om, hvor mit næste projekt bliver sendt hen, for Dokumentfokus’ korrekturlæsning er alle pengene værd!"

D. J. L., studerende