Om Gitte

Gode grunde til at vælge Dokumentfokus:


Høj kvalitet

Din korrekturlæser har mange års erfaring med korrektur af diverse tekster og dokumenter, er akademisk uddannet og certificeret korrekturlæser.

Du kan være sikker på en professionel, grundig og korrekt behandling af din tekst hos Dokumentfokus.


Værdi for pengene

Dokumentfokus har konkurrencedygtige priser, og du får lige det ekstra, der gør Dokumentfokus' korrekturlæsning til noget særligt. Fx får du ved Korrekturniveau 2 og 3 udover korrektur og tekstredigering bl.a. gode råd til din tekst, kontrol af navne og links samt ensretning af eventuelle referencer og litteraturliste iht. gældende referencestandard.

Dokumentfokus tilbyder mængderabat efter aftale. 


Personlig betjening

Hos Dokumentfokus er du i direkte kontakt med din korrekturlæser, og det er Dokumentfokus' ejer, der læser alle teksterne.


Tre korrekturniveauer

Du kan vælge mellem tre korrekturniveauer, så der er altid et produkt og en pris, der passer til netop din tekst og dit behov.


Tilfredse kunder:


" (...) og hun leverer altid topprofessionelle løsninger. Hun er effektiv, systematisk og grundig ud i mindste detalje, og jeg har stor respekt og tillid til hende. Gitte leverer varen!"

Poul Hansen, statsautoriseret translatør,

Öresunds Översättningsbyrå

Læs hele anmeldelsen her.


"Ingen problemer, ingen dikkedarer og til en meget konkurrencedygtig pris. Vi kan på det varmeste anbefale Dokumentfokus."

Linda John, Karrierehuset

Læs hele anmeldelsen her.


"Jeg er ikke i tvivl om, hvor mit næste projekt bliver sendt hen, for Dokumentfokus’ korrekturlæsning er alle pengene værd!"

D. J. L., studerende.

Læs hele anmeldelsen her.

Hvem behandler dine tekster?

Mit navn er Gitte Wulff, og jeg løser opgaverne i Dokumentfokus.

Jeg er uddannet og eksamineret korrekturlæser (videregående niveau), certificeringen er erhvervet hos Danske Sprogseminarer A/S. Jeg har været selvstændig korrekturlæser siden 2013. Jeg er endvidere forskeruddannet og har mange års erfaring med forskning og kvalitetssikring. 

Jeg har i mere end 25 år korrekturlæst, reviewet, redigeret og udarbejdet dokumenter, rapporter og artikler.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak om, hvad jeg kan gøre for dine tekster.

Dokumentfokus yder service inden for korrekturlæsning og tekstredigering af dokumenter.

Dokumentfokus forbedrer tekster, så det færdige produkt bliver af høj sproglig og faglig kvalitet til gavn for både modtager og afsender.